Du er landet på Dekupørsav.dk, det helt rigtige sted at finde JET dekupørsav. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle JET dekupørsav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: JET Dekupørsav JSS-16A

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Dorch & Danola A/S.

Her kan “JET Dekupørsav JSS-16A” fås til 1595,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
JET dekupørsav JSS-16A er ideel til skæring af komplekse radier i små emner af træ, spånplader, fiberplader, krydsfiner og plast.
Dekupørsaven har et elektronisk system til finjustering af savens slagfrekvens – Variabel hastighedsområde på 550 – 1’600 sl…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

2: JET Dekupørsav JWSS-22B

Sidste produkt på vores liste er JET Dekupørsav JWSS-22B som vi har fundet til 6995,- hos Dorch & Danola A/S.

Forhandlerens beskrivelse:
 Øvre klingeholder klemmer og spændinger blad i et trin (patentanmeldt)Aftagelige nederste klingeholder, klikker nemt og sikkert af og påStort 600 × 322 mm støbejernsbord giver en stabil arbejdsflade, og hjælper samtidig til at begrænse vibrationerSlids…

Se hos Dorch & Danola A/S ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste JET dekupørsav i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse JET dekupørsav:

Dyreste JET Dekupørsav på listen er JET Dekupørsav JWSS-22B fra Dorch & Danola A/S med en pris på 6995.00. Billigste udvalgte Dekupørsav er JET Dekupørsav JSS-16A som du kan købe for 1595.00 hos Dorch & Danola A/S. Forskellen på de to priser er 5400 kr. – de 2 JET Dekupørsav vi har fundet koster i gennemsnit 4295 kr.
Ovenstående JET Dekupørsav data og priser er hentet fra 1 butikker (Dorch & Danola A/S). Alle JET Dekupørsav tilbud er opdateret i dag 28-06-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dekupørsav guides:

Fandt du ikke det rigtige Dekupørsav blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dekupørsav: