Du er landet på Dekupørsav.dk, det helt rigtige sted at finde Einhell dekupørsav. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Einhell dekupørsav tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E

  • Mærke: Einhell

Vores første anbefaling er “Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E Solid base, så maskinen står stabiltArbejdsbordet i metal kan vinkles op til 45°Hurtigudløser gør det let at skifte savklingenTrykfod til arbejdsemnetStuds til tilslutning af støvudsugningInklusive 2 savklingerMaski…

Tjek bedste pris ❯❯

2: Einhell Tilbehør til dekupørsav, 10 stk

  • Mærke: Einhell

Vores anden anbefaling er “Einhell Tilbehør til dekupørsav, 10 stk” som er vores anbefaling nummer 2

Forhandlerens beskrivelse:
KWB Tilbehør til dekupørsav, flade savklinger 10 stk….

Tjek bedste pris ❯❯

3: Einhell Savklingesæt 127 mm, 5 stk. til dekupørsav

  • Mærke: Einhell

Sidste produkt på vores liste er Einhell Savklingesæt 127 mm, 5 stk. til dekupørsav som vi har fundet til 49,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Einhell Savklingesæt 127 mm, 5 stk.
til dekupørsav…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Einhell Dekupørsav på listen er Einhell Dekupørsav 120 W – TC-SS 405 E fra Homeshop.dk med en pris på 891.00. Billigste udvalgte Dekupørsav er Einhell Savklingesæt 127 mm, 5 stk. til dekupørsav som du kan købe for 49.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 842 kr.
Ovenstående Einhell Dekupørsav data og priser er hentet fra 2 butikker (Homeshop.dk, Proshop.dk). Alle Einhell Dekupørsav tilbud er opdateret i dag 30-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Dekupørsav guides:

Fandt du ikke det rigtige Dekupørsav blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Dekupørsav: